perjantai 15. helmikuuta 2013

Linnunlaulun geronomi. (Tarja L.)

Geronomi on Linnunlaulussa nyt keväällä alkava toimi. Geronomi AMK on kokonaisvaltainen vanhustyön osaaja, joka tukee hyvää ja osallistavaa ikäihmisen omaa elämää. Tärkeimpänä tehtävänä on edistää vanhusten hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua.

Linnunlaulussa geromin toimi sisältää mm. terveyttä edistävät kotikäynnit sekä sosiaalipuolen etuuksien varmistaminen. Geromi voi toimia myös koko kunnan ikääntyneiden yhdyshenkilönä. Esimerkkeinä kaikille avoin vastaanotto yhdenluukun periaatteella,"teemaillat" ym....

Kaikki toiminta tapahtuu yhteistyössä kotihoidon, vuodeosaston, kotiutustiimin, päivätoiminnan, kolmanen sektorin toimijoiden, kunnan ikääntyneiden ym, kanssa.2 kommenttia:

  1. Odotan kovasti geronomin työn alkua ja kuinka lähtee asiat pyörimään. Tämäkin kuullostaa niin hyvältä. Teemaillat kuullostaa tosi hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Tarja, tämä kuulostaa mielenkiintoiselta toimelta, geronomi. Tehtäväkenttä tuntuu olevan laaja ja sellainen, jossa kehittämistä piisaa. Oletko jo hahmotellut omaa kehittämistyötäsi? Rajaa se johonkin selkeään, konkreettiseen palvelun kehittämiseen joka on osa isoa kokonaisuutta. Ja vaikka kehität montaa asiaa yhtäaikaa, ota tämä yksi rajattu osa systemaattiseksi kehittämiskohteeksi. Sellainen, mihin heti haluat päästä käsiksi...

    VastaaPoista