perjantai 15. helmikuuta 2013

Heidi - Aurinkoa kotiin


Aiheenani on siis Maine asusmispalveluissa. Mainetta lähdetään rakentamaan toteuttamalla asiakkaiden unelmia ja kirjoittamalla niistä tositarinaa Blogiin. Tästä lähdetään liikkeelle, myöhemmin myös monet muut asiat tulevat muuttumaan (katso Aurinkoa).

Blogi: Elämää Kuninkaankartanossa luodaan ensi viikolla (8)
Blogiin kirjoitetaan unelmien toteutuksia kerran viikossa.
Blogia luetaan yhdessä asukkaiden kanssa.
Tavoite heti 200 lukijaa ja 3 kk:ssa 1000 lukijaa

Asiakkaista huolehtii coaching team
Työajankäyttö asiakaslähtöisesti (portaittainen työhöntulo, asiakkaan luokse ja luota) à asiakkaalla ”omat menot – kalenteri”
Ruokailu: hyödynnetään ”tupia”, juhla eroaa arjesta, ruoan tuoksua
Läheiset mukaan asukkaan elämään
Monipuolinen osaaminen

Heidi

3 kommenttia:

  1. Maineen rakentaminen lähtee siitä, että tehdään hyviä tekoja, joista maine voi rakentua. Ja sitähän sinä mitä parhaiten olet tekemässä. Hieno juttu. Blogin elämästä talossa on uutta ajttelua ja se kääntää tarinan suuntaa.

    VastaaPoista
  2. Minusta blogi on varsin hyvä juttu. Sen kautta välitetään tunnelmaa ulospäin. Toivoisin, että Tarjan kanssa pohtisitte mistä maine muodostuu; siihen liittyy vahvasti asenteet ja arvot. Blogin luominen on hyvä tutkintosuoritus kokonaisuuden kannalta. Heitän tähän myös kysymyksen; mikä on suuri kokonaisuus, joka muodostuu noiden kaikkien mainitsemiesi asioiden toteutuesa? Onko se maine vai jotain muuta palvelua?

    VastaaPoista
  3. Hyvä ajatus tuo unelmien toteuttaminen ja niiden esille tuominen..näihän monta kertaa jo arjessa tapahtuukin, mutta kukaan ei niitä näkyviksi tuo..valitus kuuluu kyllä

    VastaaPoista