perjantai 15. helmikuuta 2013

Juhan ajatus


Ihan omaan yksikköön sovelletuna juurikin oman kodin fiilistä jossa saa olla osallistuva ja kokeva ihminen muiden kanssa.... (kesken ja varmaankin vaihtuu)

Kehitystyön aiheeksi muodostui Hopasun siirtäminen arkeen muistisairaan tueksi ja aktivoimiseksi.
Kuinka tehdään Hopasuja oikein niin, että niitä hyödynnetään oikein arjen toimissa.

4 kommenttia:

 1. Hei Juha,
  Erinomainen ajatus. Siirtymävaiheessa on paljon vielä kehittämisen varaa. Omaisten huomioonotto olisi myös mielestäni tärkeää. Muistisairaan siirtyminen yksikköön (uuteen kotiin) voi olla omaisillekin rankka paikka. Tsemppiä! Marko

  VastaaPoista
 2. Kaikkien tulee muistaa Hopasut arjessa. Hyvällä mallilla ideat.

  VastaaPoista
 3. Sanoit Juha Valamossa, että haluat rakentaa sellaista, jonka turvin asiakkaat ei edest tule teille. Minusta se oli todellakin kiva asjtus. Tupssa ajatuksesi alkuosassa tuet sitä mukavasti.

  Mitä jos ajattelisit niin, että muutat Hopasun kokonaan. Tietysti asiat pitää olla, mutta niiden lisäksi pitäisi olla asioita, jotka tukevat onnellista arkea. Mitä jos tekisistkin Hopasusta Elämänsuunnitelmaksi? Elämänsuunnitelman sitten taas arkeen... sellaisen positiivisen jatkuvasti kehittyvän elämänsuunnitelmnan mallin?

  Voisi myös ajatella, että tekisit elämän suunnitelmaa - tai mallia siitä - sellaiseksi, että sitä tehtäisiin vaikka ei ole asiakkaana? Ajattelen tuota alkuperäistä ajatustasi.

  VastaaPoista
 4. Se että saadaan hopasut asiakaslähtöisiksi oikeasti ja vielä niin että ne toimivat ja niitä hyödynnetään arjessa oikeasti on aika iso tavoite..tätä juttua tulen hyödyntämään omassa työssäni..tee se siis siihen malliin:)

  VastaaPoista